fbpx

Vanliga frågor & svar

På denna sidan hittar ni de allra vanligaste frågorna och matchande svar som kunder ställer. Klicka på frågan så dyker svaren upp.

Skulle ni olyckligtvis mot all förmodan inte få svara på era frågor så är ni välkomna att kontakta oss på info@toystoys.se så hjälper vi er. Tänk på att skicka med er ordernummer när ni kontaktar oss, om ärendet skulle gälla en order.

LEVERANSFRÅGOR

+ - Hur lång tid tar leveransen?

Normal leveranstid är endast en arbetsdag från det att din beställning expedierats. Beställningar som görs innan 14.00 på vardagar expedieras redan samma dag. När din beställning lämnar våra händer får du en bekräftelse skickad till den e-postadress som du själv uppger när du lägger din order.

+ - Det har nu gått två vardagar och jag har fortfarande inte fått min beställning?

Har du provat att spåra din beställning med hjälp av kollinumret som du fick i mailet som gick ut när din beställning hade skickats? Kontrollera också så att du inte råkat ange fel adress när du gjorde beställningen.
Om allt verkar stämma med dina adressuppgifter så kan din order helt enkelt ha blivit lite försenad i postgången.

+ - Vad är fraktkostnaden?

Fraktavgiften är 79 kr inom Sverige för alla ordrar under 699 kr. Vi erbjuder även fraktfritt för alla ordrar över 699 kr.

+ - Vart är mitt paket?

För att spåra din beställning lägger du bara till ditt beställningsnummer och den e-postadress du använde när du köpte din beställning.

När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer/kolli id. Genom att klicka på spårningslänken i leveransbekräftelsen blir du dirigerad till kurirens hemsida och visar den senaste informationen om din leverans.

 BETALFRÅGOR

+ - Hur betalar jag?

Betalningen sker enkelt och smidigt genom Klarna Checkout. Du identifierar dig genom att uppge några enkla uppgifter och kan välja den betalmetod som passar dig bäst.
Klarna Faktura
Fakturan skickas ut via mail och du har 14 dagar på dig att betala.
Kortbetalning
Kort betalningen sker säkert genom Klarna.
Direktbetalning
Du kan även välja att betala direkt via din bank. Direktbetalning fungerar lite olika beroende på vilken bank du använder, så är du osäker kan du kontakta din bank för mer information.

+ - Hur fungerar det att betala mot faktura och vad är Klarna Konto?

Vi samarbetar med Klarna för fakturabetalningar. Det innebär att när du handlar mot faktura görs en automatisk kreditkontroll och du får svar inom några sekunder. Vi kontrollerar endast om du har några betalningsanmärkningar och om du är folkbokförd på den adressen som du beställer till. Om du har betalningsanmärkningar eller inte är folkbokförd på den adressen som du vill beställa till, så går det alltid bra att via internetbank eller kort istället.
Fakturan skickas ut via mail från Klarna. Kontrollera ditt skräppostfilter om du inte har mottagit någon faktura efter att du avslutat ditt köp.

Med Klarna Konto samlar du samtliga din köp på ett konto som du kan delbetala varje månad. När du väljer att delbetala med Klarna Konto så tar Klarna ut en aviavgift på 29 kr för varje delbetalning. Vi skickar endast med en följesedel tillsammans med din order. Klarna skickar sedan ut en faktura för ditt konto i mitten av nästkommande månad. Handlar du i februari så skickas alltså fakturan ut i mitten av mars.

+ - Har min beställning gått igenom?

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@toystoys.se.

ÖVRIGA FRÅGOR

+ - Kan jag ångra mitt köp?

Skulle du ångra dig när du gjort din beställning, så kan du meddela oss att du vill korrigera köpet. Detta ska ske så fort som möjligt, eftersom vi bara kan ändra eller annullera ditt köp om vi ännu inte hunnit skicka varan. Kontakta info@toystoys.se och uppge ditt ordernummer så återkommer vi så fort vi kan.

+ - Jag hittar inte det jag letar efter. Kan ni ta in det jag vill ha i lager åt mig?

Vi är fortfarande en relativt nystartad butik och har dessvärre ett begränsat sortiment. Men vi uppskattar verkligen om du kan hjälpa oss att bli bättre genom att berätta för oss vad du är ute efter. Troligtvis så kan vi få tag på det du vill ha. Det skadar aldrig att fråga, så säg bara till om det är någon specifik produkt du är ute efter.

+ - Får jag avbeställa min order?

Om du av någon anledning måste avbeställa måste du meddela oss så snart som möjligt. En beställning kan bara avbeställas innan den skickats ut. I så fall bekräftar vi avbeställningen och återbetalar (inom 30 dagar) och hoppas att du återkommer till oss vid ett annat tillfälle.

Om beställningen avbeställs efter att varorna skickats är du ansvarig för de kostnader som kan uppkomma såsom frakt- och fakturakostnader.

Om din beställning är försenad tar vi kontakt med dig via e-post. Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet utan kostnad.

Top
h
h

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now